Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
geen product afbeelding aanwezig

Buitenspelen in het zonnetje

Blader door het boek

Wilt u de waarde van buitenspelen voor jonge kinderen beter leren kennen? En de speelplaats als een krachtige leeromgeving gebruiken, waar kinderen betrokken kunnen spelen en al hun competenties kunnen ontwikkelen? Lees dan Buitenspelen in het zonnetje.

Auteurs
EAN
9789006952537
Prijs
€ 40,20
Leverbaar
Niet leverbaar
Omvang
180 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
02-03-2012
Druk
1

Buitenspelen is niet alleen een activiteit waar vrijwel ieder kind van geniet, maar stimuleert ook de brede ontwikkeling van kinderen. Buitenspelen in het zonnetje beschrijft de kenmerken van buitenspelen en de waarde die het heeft voor de ontwikkeling van kinderen. U ontdekt waarom goed buitenspelen op school en in de kinderopvang onmisbaar is geworden.

Voor wie?

  • Pabostudenten en studenten aan pedagogische opleidingen kunnenBuitenspelen in het zonnetje als studieboek gebruiken.
  • Leerkrachten, leidsters in de kinderopvang, buitenschoolse en tussenschoolse opvang en buurthuiswerkers kunnen Buitenspelen in het zonnetjegebruiken om hun speelaanbod en begeleiding te verbeteren.

Papier of digitaal
Het boek Buitenspelen in het zonnetje is te koop als papieren boek en als onderdeel van de digitale bundel Pabo Pedagogiek & didactiek in Schooltas (Schooltas is ons leerprogramma geschikt voor tablet, laptop en pc). De opleidingsbundel Pabo Pedagogiek & didactiek bevat Compleet materiaal voor pedagogiek en didactiek voor de pabo-opleiding! In deze uitgebreide bundel vind je de zeven handboeken Pedagogisch-didactisch begeleiden, Werken in het basisonderwijs, Leren op de werkplek, Onderwijs aan het jonge kind…een vak apart, Het verhaal van het kind, Het verhaal van het onbegrepen kind en Buitenspelen in het zonnetje.