Hulp bij inloggen     winkelwagen

De orde in orde

Blader door het boek

Hoe zorg je dat je de baas bent? Een goede omgang met leerlingen en een veilige, geordende gang van zaken in de klas vormen de basis voor goed onderwijs. De orde in orde is een onmisbaar hulpmiddel voor (aankomend) docenten om een effectieve en gewaardeerde leider te worden in de klas.

Auteurs
EAN
9789006952513
Prijs
€ 45,00
Leverbaar
Beperkt leverbaar
Omvang
176 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
13-02-2012
Druk
3
  • benodigde vaardigheden 
  • praktische ideeën
  • geactualiseerde versie

Het is belangrijk dat een leraar zich - letterlijk - vanaf de eerste stap in een klas toont als de leider. In dit boek staan tal van praktische ideeën die daarbij helpen. Het gaat niet om ‘bazig doen’, maar om ‘de baas zijn’. De baas zijn kan op een effectieve en heel plezierige manier, vaak niet vanaf het eerste begin, maar zeker na enige tijd.

Papier of digitaal
De orde in orde is te koop als papieren boek en als onderdeel van de digitale bundel professionele vaardigheden in Schooltas (Schooltas is ons leerprogramma geschikt voor iPad, laptop en pc). De opleidingsbundel professionele vaardigheden bevat meerdere boeken voor het hbo.


Beperkte beschikbaarheid

Dit product is beperkt leverbaar. Dit betekent dat het product binnen afzienbare tijd uit het assortiment zal gaan. Houd hiermee rekening met het samenstellen van je boekenlijst.