Hulp bij inloggen     winkelwagen

Bouwen aan je groep

Blader door het boek

Als leerkracht heb je dagelijks te maken met groepsprocessen. Bouwen aan je groep geeft antwoord op vragen als: Hoe bouw je aan positieve, goed functionerende groepen? en Wat is je rol als leerkracht?

Auteurs
EAN
9789006951219
Prijs
€ 45,50
Leverbaar
Beperkt leverbaar
Omvang
176 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
15-08-2011
Druk
1
  • Uitleg en advies per onderwijsniveau (onderbouw, bovenbouw)
  • Verschillende invoeringsmodellen 
  • Praktische QuickScan en checklist om snel te starten
  • Aanvullende website

Implementeer je positieve normen in groepen in de onderbouw, dan versterkt dit de ontwikkeling van individuele kinderen en ook van de groepen waaraan zij later deelnemen in de bovenbouw. Hoe bouw je aan positieve, goed functionerende groepen? Wat is je rol als leerkracht? De nieuwe uitgave Bouwen aan je groep van Réne van Engelen, auteur van het succesvolle Grip op de groep, geeft antwoord op deze vragen.

Aanvullende site met o.a. oefeningen 
Op www.gripopdegroep.nl vind je extra informatie over groepsdynamiek. De site is een aanvulling op de boeken Grip op de groep en Bouwen aan je groep en biedt oefeningen voor het positief maken van groepen, leskaarten bewegingsonderwijs en tools voor het in kaart brengen van een groep.

Papier of digitaal
Bouwen aan je groep is te koop als papieren boek en als onderdeel van de digitale bundel professionele vaardigheden in Schooltas (Schooltas is ons leerprogramma geschikt voor iPad, laptop en pc). De opleidingsbundel professionele vaardigheden bevat meerder boeken voor het hbo. Bekijk het bundel overzicht.

Beperkte beschikbaarheid

Dit product is beperkt leverbaar. Dit betekent dat het product binnen afzienbare tijd uit het assortiment zal gaan. Houd hiermee rekening met het samenstellen van je boekenlijst.