Hulp bij inloggen     winkelwagen

Drukte bij klantenservice

Op dit moment zijn de wachtrijen bij de klantenservice langer dan je van ons gewend bent. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen! Wil je telefonisch contact met ons? We zijn het best bereikbaar tussen 15.00 en 17.00 uur. Wil je een licentie bestellen of verlengen dan kun je ook gebruik maken van onze bestelwizard.

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen
Klantenservice ThiemeMeulenhoff

Inloggen op de digitale leeromgeving

Het lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff is digitaal toegankelijk via je licentie. Bij sommige gebruikers kan er een probleem ontstaan bij het inloggen op de digitale leeromgeving. We lossen dit uiteraard graag voor je op. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze servicemedewerkers. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze servicemedewerkers. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Contactgegevens ThiemeMeulenhoff

Heb je een vraag over een dienst of product van ThiemeMeulenhoff of loop je tegen een probleem aan? Onze klantenservice helpt je graag. Bel ons, of vul het contactformulier in. 

Openingstijden

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. We zijn tussen 15.00 en 17.00 uur het beste telefonisch bereikbaar . Heb je na die tijd een vraag? Vul dan het contactformulier in.

Bezoekadres

Smallepad 30
3811 MG Amersfoort

Postadres

Postbus 400
3800 AK Amersfoort

ICT-servicedesk

Hulp op afstand

Als je er echt niet uitkomt, kan een medewerker van de ICT-servicedesk op afstand met je meekijken op je computer. Hiervoor heb je wel TeamViewer-software nodig (gratis).

Ik wil hulp op afstand