Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Psychiatrie voor verpleegkundigen

Blader door het boek

Psychiatrie voor verpleegkundigen is een bewerking door de gezaghebbende auteur prof. dr. M.W. Hengeveld van het bekende gelijkgenaamde boek van P.J. Stolk (1998). Deze gemakkelijk leesbare uitgave is gemaakt in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) en bereidt de verpleegkundige in opleiding goed voor op de beroepspraktijk.

Auteurs
EAN
9789006921892
Prijs
€ 49,80
Leverbaar
Beperkt leverbaar
Omvang
304 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
13-06-2012
Druk
3
  • Aangepast aan Leerboek psychiatrie
  • Handige begrippenlijst
  • Uitstekend hulpmiddel
  • Concrete praktijkvoorbeelden
Psychiatrische begrippen
De inhoud is in 2012 aangepast aan het Leerboek psychiatrie voor artsen en psychiaters, zodat de verpleegkundigen dezelfde begrippen hanteren. De nieuwe lijst van psychiatrische begrippen en symptomen is een uitstekend hulpmiddel om aan de hand van de meest opvallende kenmerken de aard van de stoornis te herkennen.

Concrete praktijkvoorbeelden
Het inzicht in de gemoedstoestanden en problemen van psychiatrische patiënten helpt de verpleegkundige in de dagelijkse omgang met de patiënt. Deze dagelijkse omgang vormt tenslotte een wezenlijk onderdeel van de behandeling. Concrete praktijkvoorbeelden verhelderen de leerstof. Dit zijn korte ziektegeschiedenissen gebaseerd op de grote klinische ervaring van Stolk.

Beperkte beschikbaarheid

Dit product is beperkt leverbaar. Dit betekent dat het product binnen afzienbare tijd uit het assortiment zal gaan. Houd hiermee rekening met het samenstellen van je boekenlijst.