Hulp bij inloggen     winkelwagen

SESAM Atlas van de anatomie deel 2 - Inwendige organen

Blader door het boek

Atlas van de anatomie deel 2 biedt de student de basiskennis over het meest diverse onderdeel van het vakgebied: de anatomie van de inwendige organen.

Auteurs
EAN
9789006952322
Prijs
€ 48,20
Leverbaar
Leverbaar
Omvang
464 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
19-04-2012
Druk
18

Het boek bespreekt zowel de macroscopische als de microscopische karakteristieken van de organen, aan de  hand van inzichtelijke afbeeldingen. De student krijgt  daarbij steeds een beschrijving van de ligging en de  functie van het orgaan. Dit wordt aangevuld met klinische opmerkingen die het belang van de leerstof voor de  beroepspraktijk belichten. Een afzonderlijk deel is gewijd  aan de zwangerschap en de menselijke ontwikkeling in de  embryonale en foetale fase.

In 2012 is deze uitgave herzien. In deze editie zijn tekst en beeld geactualiseerd. Aan het deel Zwangerschap en menselijke ontwikkeling is een uitgebreid hoofdstuk over de Ontwikkeling  van orgaansystemen toegevoegd, compleet met full colour  afbeeldingen. Bestaande klinische aanwijzingen, die de  verbinding leggen met de praktijk, zijn bijgewerkt. Verder is het aantal aanwijzingen aanzienlijk uitgebreid ten opzichte van de vorige editie.