delen

Anatomie en fysiologie van de mens - 4e editie

Blader door het boek

De uitgave Anatomie en fysiologie van mens is geschreven voor hbo-opleidingen en bespreekt de bouw en functie van het menselijk lichaam en. Belangrijk doel is meer inzicht te krijgen in de mens als totaliteit. De bijbehorende website voorziet in ondersteunend materiaal zoals samenvattingen en toetsen.

Auteurs
EAN
9789006925630
Prijs
€ 106,90
Leverbaar
Leverbaar
Omvang
520 blz.
Medium
Hardcover
Datum eerste druk
28-08-2014
Druk
4

Praktisch en toegankelijk
Anatomie en fysiologie van de mens is opgebouwd uit drie delen: Fundament, Orgaanstelsels en Levensloop. In deel 1 worden de tien orgaanstelsels geïntroduceerd, in deel 2 worden ze één voor één uitvoerig besproken en in deel 3 staat de ontwikkeling centraal. Dankzij deze praktische indeling, toegankelijk taalgebruik en aansprekende illustraties is het een boek waarmee je prettig studeert én een betrouwbaar naslagwerk in de beroepspraktijk.

Nieuw in de 4e editie
De 4e editie van Anatomie en fysiologie van de mens is in 2014 verschenen en is aanzienlijk vernieuwd. De inhoud, opbouw en beeldmateriaal zijn vernieuwd en verbeterd. Daarnaast is de samenhang tussen het boek en de website verduidelijkt en verbeterd. De terminologie is geactualiseerd en aangepast aan de 12e druk van het Pinkhof Geneeskundig woordenboek. Er zijn nieuwe inzichten in verwerkt, bijvoorbeeld met betrekking tot bloedstolling, nierwerking en spierfysiologie. Verder is de toetsenbank geactualiseerd en aangevuld en is extra materiaal toegevoegd zoals uitgebreide samenvattingen en casussen.

Vernieuwde website
De functionaliteit en vormgeving van de website zijn vernieuwd en verbeterd. De toetsenbank, begrippen en overige inhoud zijn geactualiseerd én er zijn nieuwe onderdelen toegevoegd zoals samenvattingen en casuïstiek. De vernieuwde website bevat het volgende ondersteunende materiaal: