Hulp bij inloggen     winkelwagen

Onderneming en Omgeving 8e druk

Blader door het boek

Onderneming en omgeving is een toegankelijke en helder geschreven methode algemene economie voor studenten in het hoger beroepsonderwijs. De auteurs zijn uitgegaan van nauwelijks of geen voorkennis op het gebied van economie, maar komen steeds snel ter zake. Onderneming en omgeving is zeer geschikt voor zelfstandig werken.

EAN
9789006900736
Prijs
€ 90,80
Leverbaar
Beperkt leverbaar
Omvang
448 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
25-02-2015
Druk
8

In Onderneming en omgeving worden de algemene economische verschijnselen gepresenteerd als omgevingsfactoren voor de onderneming. De onderneming en haar participanten (de ondernemingsleiding, werknemers, aandeelhouders, banken, leveranciers, afnemers en overheid) zijn ingebed in een maatschappelijke context, de omgevingsfactoren. Voorbeelden van die omgevingsfactoren zijn concurrentieverhoudingen, overheidsbeleid, werknemers- en werkgeversorganisaties, het milieu en het buitenland.

In deze herziene editie heeft de financiële crisis die in 2009 begon, en de wereldwijde recessie die daarop volgde vanzelfsprekend een plaats gekregen. Het hoofdstuk over sociale zekerheid is geheel herzien en aangepast  aan de huidige wet- en regelgeving.

Onderneming en omgeving bestaat uit een handboek, een studiehandleiding met diverse opdrachten, en de website www.ondernemingenomgeving.nl.


Beperkte beschikbaarheid

Dit product is beperkt leverbaar. Dit betekent dat het product binnen afzienbare tijd uit het assortiment zal gaan. Houd hiermee rekening met het samenstellen van je boekenlijst.