Hulp bij inloggen     winkelwagen

Een goed rapport

Blader door het boek

Wat moet er in een inleiding staan? Hoe schrijf je een samenvatting? Hoe moet je de geraadpleegde bronnen correct verantwoorden? En - steeds belangrijker - hoe verantwoord je al die informatie die je op internet hebt gevonden? Een goed rapport geeft bondig antwoord op deze en vele andere vragen

EAN
9789006978179
Prijs
€ 22,30
Leverbaar
Leverbaar
Omvang
76 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
22-01-2014
Druk
4
  • Specifiek voor het hoger onderwijs
  • Helpt voldoen aan hogere eisen rapportagevaardigheden
  • Competentiegericht
  • Geschikt voor zelfstudie

Specifiek voor hbo-studenten
Het is in de dagelijkse praktijk van het onderwijs op een hogeschool ontstaan waardoor het precies die informatie biedt die studenten nodig hebben wanneer zij de resultaten van hun onderzoek op schrift moeten zetten.

Hogere eisen van rapportagevaardigheden
Deze vierde, geheel herziene druk sluit goed aan op de actuele ontwikkelingen in het hoger onderwijs waarbij studenten moeten voldoen aan steeds hogere eisen van rapportagevaardigheden en correct taalgebruik. Van een projectverslag in het eerste jaar en een stagerapport in het tweede of derde jaar tot en met de afstudeerscriptie in het laatste jaar is het voor studenten in het hoger onderwijs noodzakelijk om te weten aan welke criteria zo’n type tekst moet voldoen.

Een Goede reeks
Een goede reeks is een serie beknopte, handzame en praktische vaardigheidsboeken voor het hbo. De reeks biedt theorie op maat en maakt een expliciete koppeling met de competenties, waardoor het duidelijk wordt waarom een bepaalde vaardigheid belangrijk is. Een goed rapport  is een deel uit deze reeks.