De voordelen van Got it

Online leerroute op maat

Wil je jouw pabo-studenten in het hbo een extra uitdaging geven of juist extra  de Nederlandse taal of rekenen laten oefenen? Kies dan voor Got it! Iedere student krijgt een individueel oefenpakket gebaseerd op de resultaten van een zogenaamde instaptoets. Dit oefenpakket bestaat uit een ruim aanbod van uitlegfilmpjes, theorie en opgaven.

Got it geeft  iedere student voortdurend nieuwe opdrachten. De opdrachten zijn gebaseerd op de eerder behaalde resultaten. Iedere student kan zijn eigen leerprestaties zien via een zogenaamde kenniskaart. Dit inzicht motiveert jouw studenten om hun prestaties steeds te verbeteren.

Tijdbesparend en flexibel

Got it werkt tijdbesparend en is flexibel inzetbaar.  Met het docentendashboard heb je in één oogopslag inzicht in de voortgang en het niveau van je studenten. Ook kan je toetsen op elk niveau af te nemen.

Doorlopende leerlijn

Got it sluit naadloos aan op de referentieniveaus van de commissie Meijerink (1F tot en met 3F). Deze referentieniveaus geven aan wat studenten moeten kennen en kunnen op het gebied van taal en rekenen. Got it is daarom inzetbaar voor de hele doorlopende leerlijn taal en rekenen, van basisonderwijs tot hbo.

Introductiefilmpjes en demo’s

Om je een goede eerste indruk te geven van Got it hebben we introductiefilmpjes en klikbare demo's ontwikkeld voor Got it Taal en Got it Rekenen.

Vraag direct een proefpakket aan