delen

De ontwikkeling van Got it

Got it gaat zoveel mogelijk uit van echte praktijksituaties. Verschillende bedrijven hebben daarom meegewerkt om Got it te maken tot wat het is: een online oefenomgeving met opdrachtfilmpjes die dicht bij de student staan en bijdragen aan hun algemene ontwikkeling.

Nieuwsgierig naar de opdrachtenfilmpjes? Bekijk een aantal voorbeeldfilmpjes van Got it Rekenen.

Auteursteam

Got it is ontwikkeld door de makers van Alles telt en Examenbundel. De docenten in dit auteursteam geven les aan pabostudenten en aan studentdocenten. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting tussen basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo.

De doorontwikkeling van Got it gebeurt samen met jou en je collegadocenten. Tijdens de doorontwikkeling leggen we Got it namelijk voortdurend voor  aan docenten, taal- en rekencoördinatoren en schooldirecties. Ook testen we Got it in verschillende klassensituaties. Zo garanderen wij dat Got it ook echt werkt!

Freudenthal Instituut

Het Freudenthal Instituut is regelmatig adviesorgaan tijdens de ontwikkeling van Got it Rekenen. Zij kijken kritisch mee en beoordelen of opgaven voldoen aan het gewenste referentieniveau. Ook geven zij advies en suggesties waar nodig. Mede dankzij het Freudenthal Instituut kunnen wij de hoge kwaliteit van Got it blijven garanderen.

Bestel een gratis proefpakket