delen

Zo werkt eDition?

Met eDition bepaal je zelf hoe digitaal je werkt. Je kunt kiezen voor 100% digitaal lesgeven, maar ook voor een combinatie van boeken en digitaal materiaal.
Kies wat past bij jouw manier van lesgeven. 

Mix van boeken en digitaal

Je kan op twee verschillende manieren werken met een mix van boeken en digitaal materiaal.

  1. Jouw leerlingen gebruiken in en de klas ook thuis meestal de boeken. Af en toe doen ze extra oefeningen of opdrachten op de computer. 
  2. De leerlingen leren uit het lesboek. De opdrachten kunnen zij digitaal maken of in het werkboek. Wanneer ze wat gebruiken, bepaal jij. 

Volledig digitaal

Je kan volledig digitaal werken met eDition. Leerlingen kunnen hun werk digitaal maken, opslaan, nakijken en de resultaten inzien. Je hebt daarbij live inzicht in de resultaten. Omdat jouw leerlingen heel zelfstandig met het materiaal kunnen werken, kan jij met de docent totaallicentie gericht ondersteuning bieden aan één leerling of aan een groepje. De theorie is volledig digitaal geïntegreerd in de opdrachten. Leerlingen hoeven daardoor niet zelf op zoek naar informatie in een digitaal boek, maar kunnen met één druk op de hulpknop de bijbehorende theorie raadplegen. 


Docentmateriaal

Docenten kunnen kiezen uit een start- of een totaallicentie. Met de startlicentie heb je toegang tot aanvullend digitaal materiaal, zoals al het materiaal uit de startlicentie voor leerlingen (werkbladen, audio, video), de antwoorden en de docentenhandleiding. Volledig digitaal lesgeven kan met de totaallicentie. Deze geeft live inzicht in de leerresultaten van leerlingen, bevat de digiboeken, de toetsen en geeft toegang tot de digitale leeromgeving voor leerlingen. 

Bestel een proeflicentie