Mundo 2e editie

Mundo 2e editie

Mundo 2e editie is de diepgravende leergebiedmethode Mens & Maatschappij voor de onderbouw.

In Mundo 2e editie zijn aardrijkskunde, geschiedenis en economie logisch geïntegreerd. Dat betekent een uitgebalanceerde methode met een duidelijke rode draad.

Bekijk de digitale presentatie

Mundo werkt steeds vanuit één centraal thema, waarbij vakinhoud, vaardigheden en competenties aan de orde komen. De stof sluit logisch aan bij het thema en dat levert diepgang in de onderwerpen op. Mundo behandelt onderwerpen op een afwisselende, activerende en motiverende manier. Leerlingen worden geprikkeld, nieuwsgierig gemaakt en kunnen zich vastbijten in een onderwerp. Hierdoor kan de stof beter beklijven.

Daarom Mundo!

  • Echte diepgang
  • Logische vakintegratie
  • De rode draad
  • Motiverende, activerende en afwisselende lestof 
  • Digitale lesstof: ICT die ertoe doet. Bekijk de ICT-demo 

Mundo startpagina

Mundo startpagina is úw vertrekpunt voor alle digitale onderdelen van Mundo. Vanaf dit totaaloverzicht heeft u direct toegang tot digibord-toepassingen, toetsen, digiboeken, oefenmodule, resultatenoverzicht en meer. Bekijk het volledige ICT-arrangement 

Beoordelen

Bestel Mundo 2e editie

Unieke omruilregeling van Mundo 1e naar 2e editie

Al gestart met Mundo voor de onderbouw 1e editie? Stap dan nu gratis over op de 2e editie en ga aan de slag met de nieuwste editie in schooljaar 2014-2015 (of een jaar later)!  Dé oplossing: de unieke omruilregeling voor Mundo!

Digitale presentatie Mundo

Bekijk de presentatie Mundo

Mundo startpagina

Bekijk de video