Inloggen bij ThiemeMeulenhoff

Primair onderwijs

Leerkrachten bereiken alle methoden voor het basisonderwijs van ThiemeMeulenhoff binnen één online lesomgeving, met één inlog. Dat is de Methodestartpagina van ThiemeMeulenhoff. Het inloggen gaat via Basispoort. Download de inlogprocedure voor de Methodestartpagina (pdf).

Voortgezet onderwijs

Banner InloggenLeerlingen én docenten kunnen in schooljaar 2013-2014 na inloggen in de ELO, het schoolboekhandelportaal of via de methodesite direct aan de slag met het bestelde digitale lesmateriaal. Hierbij wordt bovendien gebruik gemaakt van een ThiemeMeulenhoff-account.

Voor leerlingen is de toegangsprocedure niet veranderd ten opzichte van schooljaar 2012-2013. Nieuw is dat ook docenten nu kunnen inloggen via de ELO of het schoolboekhandelportaal, waar digitale docentenproducten beschikbaar zijn.

Bekijk en download:

Beroepsonderwijs

Docenten én deelnemers volgen vanaf de start van het nieuwe schooljaar dezelfde route als vorig jaar, door direct bij ThiemeMeulenhoff in te loggen.

Let op, voor de volgende 4 ROC’s geldt directe toegang tot de leermiddelen via de ELO:

  • Horizon College
  • ROC Ter Aa
  • ROC Kop van Noord-Holland
  • Nova College

Meer informatie hierover wordt verstrekt via (de ELO van) deze scholen. Bij vragen hierover kunt u mailen naar mailen naar helpdesk@lisettewertergroep.nl.

Hoger Onderwijs

Via de website van het product logt u (zoals gebruikelijk) in als student of docent. Studenten klikken op het logo van Surfnet en loggen in met hun gebruikersnaam en wachtwoord van Surfnet. Vervolgens registreren ze zich (eenmalig) bij ThiemeMeulenhoff.
Docenten maken voortaan alleen gebruik van het ThiemeMeulenhoff-account. Tijdens het inloggen dient u zich hiervoor eenmalig te registreren. Na aanmelding heeft u het hele jaar door directe toegang tot het digitale lesmateriaal van het desbetreffende product.

Bekijk nu: alles over de inlogprocedure voor HO.

Hulp van onze Klantenservice

Heeft u hulp nodig of is iets niet duidelijk? Onze Klantenservice staat klaar om u te helpen.